Wie wij zijn - Chainresult Consultancy & Implementatie B.V.
 • 01
  01
  100% focus op food- en agriketens

  Wij hebben alle kennis in huis en beschikken over een eigen team van experts met een duidelijke focus op bedrijven binnen de agri- en foodsector. Op deze manier borgen wij relevante kennis in onze organisatie.

 • 02
  02
  Wij zijn betrokken en toegewijd

  Met slimme oplossingen en concepten helpen wij u verbeteringen en veranderingen van A tot Z te regelen. Van analyse tot ontwerp. Van toolselectie tot succesvolle implementatie in de praktijk. Pas als u helemaal tevreden bent, is ons project geslaagd!​

 • 03
  03
  Wij begrijpen uw business

  Ons team van business experts kent de agri- en foodsector tot in detail. Met deze branchekennis maken wij het verschil voor u!

"Geef mij maar een moeilijke klus waar je de structuur moet uitdokteren.

Met slimme collega’ s leuke problemen oplossen, puzzelen tot alle losse eindjes kloppen. Daar heb ik veel plezier in."

 • 04
  04
  Van business consultancy tot implementatie

  Een plan op papier is mooi, maar levert nog geen concreet resultaat op voor uw organisatie. Wij implementeren samen met u uw plan en realiseren uw doelstellingen, van begin tot eind.

 • 05
  05
  Wij vinden iets en doen iets

  Wij zitten naast de opdrachtgever aan dezelfde kant van de tafel. Vaak in een coördinerende, sturende rol om complexe vraagstukken in behapbare delen om te zetten en die vervolgens voor u op te lossen.

 • 06
  06
  100% onafhankelijk

  Samen kijken wat er nodig is en dat omzetten in een project. Wij zijn gedreven om uw vraagstuk met de juiste tools op te lossen als inhoudelijk adviseur, procesbegeleider, vredestichter of juist als "duwtje in de rug".

Heeft u een uitdaging voor ons?

Wij gaan graag de uitdaging aan. Neem contact met ons op. Onze experts gaan graag in gesprek.